Een summerproof lingerielade - Lingerie Valentijn

Een summerproof lingerielade

Wat draag je nu onder al die luchtige jurkjes en fijne stofjes? Die zomeroutfits vragen uiteraard om gepaste lingerie. De icons van het Belgische lingerielabel Marie Jo maken jouw lingerielade gegarandeerd summerproof. En zo weet je ineens ook wat je mee in je valies moet steken voor die felbegeerde vakantie. Ready for take-off? Lingerie Valentijn helpt je graag!

Iconische must-haves

Voor de zomer zetten we graag de Marie Jo icons in de kijker. De vederlichte stoffen, verfijnde details en perfecte pasvorm maken onze tijdloze Marie Jo icons ideaal voor elke gelegenheid. Deze populaire bestsellers hebben ontelbare fans en zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de must-have lingeriekleuren. Met de icons in je lingerielade of bagage hoef je niet lang te twijfelen over je outfit en zit je in een wip op dat zonnige terras met een verfrissende cocktail in je hand.

 

Avero: speels klassiek

Marie Jo Avero bestaat in maar liefst vijf verschillende snitten, met een perfecte pasvorm voor elk type borst. De tijdloze geruite stof in combinatie met de legendarische bandjes met madeliefjesbroderie maakt dit model vrouwelijk en krachtig tegelijk. Bovendien draag je Marie Jo Avero invisible onder elke outfit dankzij de gladde stof. Klassiek met een speels detail: what’s not to like?

Jane: zomers zwoel

Wie voor Marie Jo Jane kiest, kiest voor sensuele elegantie. In deze uiterst vrouwelijke lingerie voel je de zomer extra tintelen. Ideaal dus voor op een zwoele zomeravond… Op zoek naar verfijnd en verleidelijk? Dan is dit jouw match!

L’Aventure Tom: eenvoud siert

Marie Jo L’Aventure Tom bewijst dat een eenvoudige look helemaal niet saai hoeft te zijn. Deze perfecte pasvorm draag je invisible onder eender welke outfit. De bolletjesbroderie aan de schouderbandjes zorgt voor een speels accent en kan je bovendien niet alleen recht maar ook om de hals dragen. Ongekend comfortabel en even essentieel als je little black dress? O jawel!

Dankzij de flatterende fits ga je met deze parels ongetwijfeld vol zelfvertrouwen de deur uit. Stralen maar!

Terug naar blog